Azonnali GYORSSZOLGÁLAT profi szakemberekkel, csúcstechnológiával:

30/5 200 600

FŐLAP

 

' Most írja a noteszébe,

ha kell, Önnél legyen idejébe ' :

gyorsszolg:

30/5 200 600

 

 

MINŐSÉG- ÉS KÖRNYEZETIRÁNYÍTÁSI RENDSZER

 

Cégünk – mint a budapesti piac meghatározó lakossági környezetkímélő és higiénés gyorsszolgálattal foglalkozó cég, felismerte, hogy az ügyfelek komplex kiszolgálása, problémáik megoldása csak összehangolt irányítással sikeres.

Ezért tevékenységeinket úgy szervezzük, és működtetjük, hogy egymással szoros kapcsolatban – az informatika legmodernebb eszközeivel - képesek vagyunk ügyfeleink személyes elvárásait a leggyorsabban, a legpontosabban a legmagasabb minőségben csapatmunkában kielégíteni.

 

Hírnevünk és a piaci pozíciónk erősítését a kiváló minőség, a hatékony minőségirányítás alapozza meg. Minőségirányítási rendszerünk célja, hogy cégünk működése a kiszámíthatatlan gazdasági helyzetben is szabályozott, áttekinthető legyen.

 

Soknak tűnhet kívűlállónak a rengeteg adminisztráció: az állandó piacelemzés, a nyilvántartások, készletgazdálkodás, adatelemzések, a napi pénzügyi jelentések, a szolgáltatások minőségi és időmérési kimutatásai, kontrollok a döntéselőkészítések miatt: ezek alapozzák meg a 24 órás biztonságot, a mindig friss kommunikációt, információs szolgáltatást. Csak így tudunk helyes, gyors döntéseket hozni az üzleti folyamatok áttervezéséről.

 

Ügyfeleink nem standard, hanem egyedi szolgáltatást várnak tőlünk. Ezért mindig valami plussz szolgáltatással értéknövelt szolgáltatást is kapnak.

 

Akár az ügyfél, vagy a munkatárs ha valaki ötletével segít bennünket, sikerdíjat kap. Ez a titka annak, hogy a befektetésvezérelt szakaszból átléphettünk a fejlesztésbe, az innovációba.

 

A fogyasztási szokások változása miatt szolgáltatásaink szakadatlanul megújulnak, rugalmasan fejlődnek, azaz igyekszünk megfelelni a megrendelőknek is, a jogi elvárásoknak is úgy, hogy munkatársaink is elégedettek legyenek, és cégünk eredményessége növekedjék.

 

Dolgozóink folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, ők az üzleti tervek megalapozói, a felülvizsgálatban résztvevők. A kreatív munkatársak személyes felelőssége révén nő a csapatteljesítmény. A csapatok önálló értéktermelő profitcentrumok.

Az ügyfelek visszajelzései alapján most optimalizáljuk a teljes ellátást: átalánydíjas szervizszolgáltatást – ahogy a nagyok mondják: a flottagaranciát.

Az éjjel-nappal elérhető és együttműködő partnercégek minőségi szolgáltatásaival bővítjük tevékenységeinket, amelyekkel megvalósíthatjuk a még tisztább környezetet földünk veszélyeztetése nélkül.

 

Tapasztalataink alapján más cégeket, versenytársainkat is hozzásegítjük a minőségtanusíttatáshoz, az ISO eléréséhez.

 

Érdeklődni: 30/23 13 981